Dagindeling

7.30: Vanaf half 8 kunnen de kinderen gebracht worden.

9.15: Gaan we opruimen om vervolgens aan tafel te gaan om fruit te eten. Ik maak 's morgens een verse fruithap voor de kinderen die nog geen stukjes fruit eten. Bij het fruitmoment krijgen de kinderen ook drinken.

10.00: Als we van tafel zijn krijgen de kinderen een schone luier of gaan naar het toilet.

10.15:Vervolgens gaan we een activiteit doen. Als het mooi weer is gaan we lekker buiten spelen of we gaan een stukje wandelen en anders gaan we knutselen, liedjes zingen, boekjes lezen, etc.

11.45: Gaan we opruimen om vervolgens aan tafel te gaan om een boterham te eten. De kinderen krijgen bij het broodmoment melk.

12.30: Als we klaar zijn met eten worden alle kinderen verschoond of gaan naar het toilet en de kinderen die naar bed gaan worden omgekleed om te gaan slapen. We lezen met alle kindjes nog even een verhaaltje voordat ze gaan slapen. Voor de kinderen die niet gaan slapen mogen even rusten of er wordt een rustige activiteit aangeboden, zoals puzzelen of kleien.

15.00: De kinderen die hebben geslapen komen uit bed. Alle kinderen krijgen een schone luier of gaan naar het toilet en vervolgens gaan we aan tafel om een cracker of een peperkoekje te eten. De kinderen krijgen ook drinken.

15.30: Als we allemaal van tafel zijn mogen de kinderen vrij spelen. Als het mooi weer is gaan we lekker buiten spelen.

16.30: Alle kinderen worden nog een keer verschoond of gaan naar het toilet. Vervolgens krijgen ze nog een soepstengel en eventueel nog wat drinken. De kinderen onder de 1 jaar krijgen eventueel warm eten, dit dient wel zelf meegenomen te worden.

18.00: Alle kinderen zijn opgehaald.

Bij de baby's wordt hun eigen ritme gevolgd.

 

Fotogalerij: dagindeling

/album/fotogalerij-dagindeling/p1000955-jpg/ /album/fotogalerij-dagindeling/a20171026-173104000-ios-jpg1/